rentals costa del sol rental accommodation villas rentals Marbella property to rent Estepona apartments short term holiday lets short term rentals Costa del Sol Spain. Rental accommodation, property to rent Costa del Sol English Spanish Dutch German French

Weleens nagedacht over het plannen van een dagje uit tijdens uw vakantie in Spanje?

... dan is hier ons aanbod met geweldige ideeën voor je...

Indien u verblijft aan de Costa del Sol in Spanje voor uw vakantie, waarom dan niet nadenken over een dagje uit? Er zijn tal van dingen te doen en te zien aan de Costa del Sol en wij bieden u graag een aantal mogelijkheden - die kunt u allemaal gemakkelijk direct on-line boeken met een credit card. Je hebt onze volledige back-up voor hulp en advies als dat nodig is. Klik op één van de reizen hieronder voor meer informatie of om uw boeking te maken. Uw boeking vouchers worden zowel per e-mail als per sms naar u verzonden. Wij verzorgen onze pick-up service op tal van plaatsen tussen Mijas Costa, Marbella, San Pedro, Estepona, en Casares Costa.

U kunt nu gemakkelijk on-line boeken met uw credit-card (of PayPal)

We can also offer specially tailored days out for those who have their own ideas of what they would like to do but maybe have no transport. Just fill in the enquiry form below and let us know what you would like to do and we will see how we can help you. If you need some help with trying decide then please do not hesitate to contact us.


Ronda met bussen en trein

Volwassenen € 43 Kinderen € 32 (ELKE DONDERDAG)

Voor de toer naar Ronda wordt u opgehaald met een busje op één van de punten langs de A7/N340 en Golden Mile en meegenomen naar Algeciras, waar u vervolgens aan boord gaat van de berg trein, die u mee zal nemen naar Ronda. Deze single-track lijn werd gebouwd meer dan 100 jaar geleden. Deze beroemde treinroute biedt een spectaculair uitzicht op de bergen en bossen en ongelooflijke plekken en kan alleen worden gezien op deze manier. U passeert vele mooie Victoriaanse stations op deze reis. Zodra u aankomt in Ronda kunt u de tijd nemen om wat te gaan verkennen van deze mooie Moorse stad. U ziet de 18e eeuwse brug over de kloof El Tajo en misschien wilt u wel een bezoek aan de arena, de oudste in Spanje. Er is genoeg te zien in de mooie stad Ronda. Dan nemen we weer de bus naar uw pick-up punt langs de schilderachtige Ronda weg terug naar de kust. (Treinkaartjes zijn in de prijs inbegrepen).

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE DAGTRIP NAAR RONDA, KLIK HIER..


Granada - het Alhambra Paleis en Granada City

Volwassenen € 74 Kinderen €55 (ELKE WOENSDAG)

Uw dagje naar Granada brengt u landinwaarts, richting het indrukwekkende Sierra Nevada gebergte. Je zal het eerst aankomen in de stad Granada waar u de tijd heeft om de kathedraal te bezoeken en de Marokkaanse winkels te verkennen. Na deze trip, zult u worden meegenomen om van het prachtige Alhambra paleis - het meest bezochte monument in Spanje - te genieten door middel van een officiële rondleiding. De reis omvat ook de prachtige tuinen Generalife. Het Alhambra Paleis en de Generalife tuinen bestrijken een groot gebied en er kan volop worden gewandeld. We moeten de tickets voor het Alhambra Paleis ten minste één de dag vantevoren kopen, zodat wij de borg nodig hebben om uw plaats op de tour veilig te stellen. U betaalt een niet retourneerbare borg van 20€.

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE DAGTRIP NAAR HET ALHAMBRA PALEIS EN GRANADA, KLIK HIER..


Fuengirola Zoo en He witte dorp Mijas

Volwassenen € 40 Kinderen € 30 (ELKE DINSDAG)

Fuengirola dierentuin is zeker een bezoek waard en is populair bij zowel volwassenen als kinderen. De dierentuin is onlangs gemoderniseerd en biedt uitstekende speciaal gebouwde gebieden waar de dieren worden losgelaten om lekker te zwerven, zonder kooien of tralies. De dierentuin is opgebouwd uit veel eenvoudige loopbruggen die door de dierenverblijven heenlopen. Dit is één van 's werelds beste stads dierentuinen met state of the art faciliteiten. De dierentuin neemt ook deel aan fokprogramma's voor 35 Europese bedreigde diersoorten. Er zijn verschillende gratis dagelijkse shows en ook een gratis rondleiding elke 30 minuten. Er zijn twee goede restaurants waar u kunt stoppen voor eten en drinken. Na de dierentuin, keert u terug naar de bus en gaan wij naar het beroemde witte dorp Mijas. Hier bent u vrij om de mooie smalle straatjes te verkennen die vol met lokale ambachtelijke winkels en restaurants zitten. Misschien wilt u met een ezel taxi rond de stad wandelen of langs de tuinen, die een spectaculair uitzicht op zee bieden.

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE DAGTRIP NAAR FUENGIROLA ZOO EN HE WITTE DORP MIJAS KLIK HIER..


Fuengirola en Het Witte Dorp Mijas (markt)

Volwassenen € 25 Kinderen € 20 (ELKE DINSDAG)

Voor de Fuengirola dagtrip wordt u ergens langs de kunst opgehaald voor een bezoek aan Fuengirola om te genieten van deze populaire kustplaats en ook van de markt. Dit is één van de grootste markten aan de Costa del Sol. Er zijn tal van winkeltjes en stalletjes en u zult ook tijd hebben om langs de boulevard te wandelen. Wanneer u bent teruggekerd bij de gids, reist u naar de beroemde witte bergdorpje Mijas, één van de meest bekende Andalucía "pueblos". Hier heeft u tijd genoeg om Mijas te verkennen door middel van mooie wandelingen, van het spectaculaire uitzicht te genieten en vervolgens te gaan winkelen in de traditionele smalle straatjes. Je kan ook een uitstapje maken op één van de ezel taxi's. Vervolgens brengt uw gids u weer terug naar het startpunt.

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE DAGTRIP NAAR FUENGIROLA EN HET WITTE DORP MIJAS (MARKT) KLIK HIER...


Sevilla

Volwassenen € 60 Kinderen € 45 (ELKE VRIJDAG)

Sevilla is de beroemde hoofdstad van Andalusië. Het is een oude grote stad vol charme en historische plaatsen om te bezoeken. Wanneer u aankomt, nemen we een korte rondleiding door de stad van Sevilla, inclusief een bezoek aan La Giralda, de majestueuze Plaza de España en het symbool van Sevilla. Dan naar de beroemde kathedraal, die is één van de grootste in de wereld (de toegangsprijs inbegrepen). U heeft dan vrije tijd om de stad te verkennen en misschien heeft u zin in een rivier cruise of een ritje in een paardenkoets.

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE DAGTRIP NAAR SEVILLA KLIK HIER..


Dagje in het water Park

Volwassenen € 40 Kinderen € 30 (ELKE DINSDAG VAN MEI TOT OKTOBER)

Waterparken zijn altijd een leuk dagje uit voor zowel volwassenen en kinderen. Er zijn cafes en bars beschikbaar zijn of waarom niet je eigen lunchpakket meenemen! Garderobes, kleedkamers, douches en kluisjes zijn beschikbaar. Ligbedden kunnen gehuurd worden voor een dag naar het waterpark. Alles wat je nodig hebt om een ​​echt leuk dagje uit te genieten. VERGEET NIET de zonnecrème mee te nemen!

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE DAGTRIP NAAR DAGJE IN HET WATER PARK KLIK HIER..


Gibraltar WinkelenTrip

Volwassenen € 20 Kinderen € 15 (ELKE WOENSDAG EN VRIJDAG)

Voor de dagtocht naar Gibraltar, bieden wij u vervoer heen en terug per bus naar Gibraltar - "The Rock". We zullen je afzetten in het winkelgebied van Gibraltar - Main Street - en u kunt de hele dag uw eigen ding doen. U wordt opgehaald aan het eind van de dag voor uw terugkeer naar uw verzamelpunt (vergeet niet dat paspoorten zijn verplicht om naar Gibraltar te gaan). Er zijn tal van belastingvrije winkels voor de koop van elektrische onderdelen en souvenirs High Street. De prachtige botanische tuinen zijn ook zeker een bezoek waard en er is in de buurt een kabelbaan, die u kunt nemen om de rots te bestijgen. De jachthaven is ook de thuisbasis van tal van moderne restaurants en bars en is de moeite waard om er een wandeling te maken.

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE DAGTRIP NAAR GIBRALTAR WINKELENTRIP KLIK HIER..


Gibraltar Rots Tour en Shopping

Volwassenen € 45 Kinderen € 34 (ELKE WOENSDAG EN VRIJDAG)

U wordt opgehaald en naar de rots van Gibraltar gebracht. Vanaf hier krijgt u met een mini-bus een prachtige rondleiding, met tal van informatieve verhalen, verteld door uw gids. De prijs is inclusief toegang tot alle belangrijke bezienswaardigheden zoals de St. Michael's Cave (met zijn indrukwekkende galerijen, stalactieten en stalagmieten), de Beleg tunnels (waar een heel dorp werd gebouwd in de rots!) Plus de Upper Rock, waar u de wereldberoemde Barbary Apes. kunt zien. De rondleiding eindigt in de buurt van Main Street, waar u de mogelijkheid krijgt enige tijd te winkelen voordat u weer terug naar Spanje gaat. Niet vergeten uw paspoort mee te nemen voor de toegang tot Gibraltar.

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE DAGTRIP NAAR GIBRALTAR ROTS TOUR EN SHOPPING KLIK HIER..


Gibraltar - Dolfijn Boat Trip en Shopping

Volwassenen € 45 Kinderen € 35 (ELKE WOENSDAG EN VRIJDAG)

De kust van Gibraltar is de beste plek om de dolfijnen te zien doordat hier twee oceanen samenkomen. Ga met ons mee aan boord van 'Dolphin WERELD' om te genieten van het kijken naar de dolfijnen die naast de boot zwemmen in de baai van Algeciras. Als je snel bent, kunt u ook een aanblik krijgen van een paar vliegende vissen! Het uitstekende on-board commentaar maakt deel uit van deze hele bijzondere belevenis voor iedereen. Daarna zult u ook tijd hebben voor duty free shopping of het verkennen van meer van Gibraltar. Vergeet niet uw paspoort voor de toegang tot Gibraltar!

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE DAGTRIP NAAR GIBRALTAR DOLFIJN BOAT TRIP EN SHOPPING KLIK HIER..


Gibraltar Rots Tour, Dolphin Boat Trip & Shopping

Volwassenen € 70 Kinderen €52 (ELKE WOENSDAG EN VRIJDAG)

Dit kunt u doen: zowel de Rots tour en de Dolfijn boottocht op dezelfde dag en dan ook nog lekker gaan winkelen.

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE DAGTRIP NAAR GIBRALTAR ROTS TOUR, DOLPHIN BOAT TRIP & SHOPPING KLIK HIER..


Nerja Grotten (inclusief ontbijt)

Volwassenen € 45 Kinderen €34 (ELKE DINSDAG)

We beginnen de reis door u naar het kleine stadje El Palo te brengen, waar een typisch Andalusisch ontbijt wordt geserveerd. Na dit, volgen we de kustweg naar de beroemde grotten van Nerja - derde meest bezochte plek in Spanje. De grotten zijn heel indrukwekkend en hebben de 32 meter hoge 'Catastrofe Hall'. De grot werd bewoond voor meer dan 20.000 jaar, en veel van de kunstwerken kunnen worden afgeleid uit zijn geschiedenis, met inbegrip van prehistorische schilderijen die worden bewaard in het museum. Na de grot bezoeken we de stad Nerja, waar u vrije tijd heeft om de mooie plekken te verkennen of gewoon lekker te wandelen tussen de winkeltjes en bars van deze zeer interessante stad.

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE DAGTRIP NAAR NERJA GROTTEN (INCLUSIEF ONTBIJT) KLIK HIER..


El Chorro-kloof, de meren en de Spaanse Orchards

Volwassenen € 46 Kinderen € 34 (ELKE VRIJDAG)

De El Chorro tocht begint door het binnenland in te rijden naar een oude Olive Mill waar u een volledige rondleiding krijgt en, wanneer in het seizoen, de volledige productie van olijfolie proces zal worden getoond. Versnaperingen worden verstrekt. Daarna bezoeken we een authentieke citrusvruchten boerderij van ongeveer 17.000 bomen, waarbij indien in het seizoen is, we kunnen genieten van verse groenten, rechtstreeks van de boom. Daarna een rondleiding door de spectaculaire Spaanse Lake District (Meren gebied) - langs de prachtige El Chorro kloof. We stoppen voor de lunch alvorens terug te keren naar de kust.

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE DAGTRIP El CHORRO-KLOOF, DE MEREN EN DE SPAANSE ORCHARDS KLIK HIER..


Cordoba en de Mesquita

Volwassenen € 60 Kinderen € 45 (ELKE DONDERDAG)

We beginnen de Cordoba tour door het reizen door het prachtige berglandschap, olijfgaarden en de wijnbouwgebieden en komen in Cordoba eind van de ochtend. Cordoba is een mooie rijke stad en is één van de meest elegante in Andalusië. Cordoba is beroemd om zijn Mesquita - de enige moskee-kathedraal in de wereld. De tour omvat toegang tot de Mesquita en een kans om rond te kijken in zijn schitterende interieur. Hierna heb je veel vrije tijd om van deze prachtige stad te genieten. Geniet van zijn prachtige fonteinen, Alcazar tuinen, Romeinse baden en de beroemde Joodse wijk voordat u met het busje terukeert naar de kust.

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE DAGTRIP NAAR CORDOBA EN DE MESQUITA KLIK HIER..


Dagtrip naar Tanger met Tour

Volwassenen € 79 Kinderen € 61 (ELKE DINSDAG, DONDERDAG EN ZATERDAG)

U wordt opgehaald door de gids en meegenomen naar Tarifa, waar u de snelle ferry naar Noord-Afrika neemt(ongeveer 40 minuten vaartijd). Vanaf hier komt u door de buurt van de Royalty en de rijke Marokkanen en heeft de gids voor u een rondleiding door de grotten van Hercules. Uw gids zal u voorzien van een goede uitleg van de geschiedenis van Tanger en u vertellen waarom het een multi-nationale plaats is, samengaand met informatie over de cultuur en religie. Daarna zult u terug naar Tanger stad gaan voor een traditionele Marokkaanse lunch begeleid met de traditionele muziek en dans. Na de lunch wordt u begeleid door de Medina (het oude gedeelte van de stad) en de Souk (winkels en markt-gebied) en ook de Kasbah (vesting). Als de tijd het toelaat, zal u een bezoek aan een kruidkundige brengen en krijgt u enige tijd om te winkelen en een drankje alvorens terug te keren naar de snelle veerboot terug naar Spanje en verder per bus naar uw pick-up punt. Vergeet niet uw paspoort mee te nemen!

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE DAGTRIP NAAR DAGTRIP NAAR TANGER MET TOUR KLIK HIER..


Heeft u vragen of wilt u informatie ontvangen over één van onze trips, laat dat ons dan weten en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

Naam:
Telefoon of mobiel:
E-mail:
Aantal kinderen en volwassenen
Beschrijf hier uw wensen
 
Verkoop WoningenMalaga AutoverhuurDagtrips en excursies costa del solActiviteiten en vrije tijdSkin in Sierra NevadaTrips naar MarokkoGolf arrangementLange Termijn VerhuurRonda hotels los PastoresBoek uw VluchtUitgebreid zoeken Verhuur