rentals costa del sol rental accommodation villas rentals Marbella property to rent Estepona apartments short term holiday lets short term rentals Costa del Sol Spain. Rental accommodation, property to rent Costa del Sol English Spanish Dutch German French

Ons aanbod van Marokko trips en dagtrips naar Tanger

 

Bij een bezoek aan Spanje, merken we dat een bezoek aan Tanger een zeer interessante en een totaal verschillende soort van excursie is. Het is volkomen veilig op voorwaarde dat u verstandig bent. Als u geïnteresseerd bent, maar er nog niet eerder geweest bent, waarom dan niet één van onze dagtochten proberen naar Tanger? U wordt verzorgd gedurende uw verblijf door een officiële gids. De busreis is ideaal als u niet beschikt over een auto of anders heeft u de self-drive optie vanuit Tarifa, die een betere prijs-kwaliteitverhouding biedt en meer flexibiliteit wat betreft dag en tijd.

Het boeken van uw reis door ons is eenvoudig....

Op vakantie kan het heel moeilijk zijn om een printer te vinden om uw tickets af te drukken, dus wij maken het makkelijker voor u door u alle benodigde instructies en bevestigingen per sms op uw mobiele telefoon te sturen (uiteraard ook per e-mail). Het reserveren van uw reis, gewoon uw creditcard bij de hand (sorry geen American Express) en klik vervolgens op de desbetreffende knop voor het boeken van uw reis.

Als u vragen heeft over één van onze reizen dan kunt u ons bellen op de nummers vermeld op onze website en we helpen u graag om uw eventuele vragen te beantwoorden.

Live beelden van Tánger

 
WebcamTangiers
TangierPort
 
Live Webcam - Tangiers port area
Live Webcam - Tangiers port out to sea

Let op dat u als burger van de EU alleen uw identiteitskaart nodig. Als je die niet hebt, dan met een paspoort.


De Tangiers Experience

Eéndaagse reis naar Marokko met privé gids inclusief ophalen op verschillende plaatsen langs de Costa del Sol

Volwassenen € 79 Kinderen € 61

(Iedere dinsdag, donderdag en zaterdag)

U wordt opgehaald 's ochtends vroeg met een busje vanuit één van de vele opstapplaatsen langs de Costa del Sol van Torremolinos, Fuengirola, Mijas, Marbella, Puerto Banus, San Pedro, Estepona, Duquessa en Gibraltar en u neemt de snelle veerboot over de Straat van Gibraltar van Tarifa naar Tanger (vaartijd 35 minuten). Eenmaal aangekomen in Tanger, zult u worden onthaald door een privé gids voor een rondleiding in de Grotten van Hercules. Na deze excursie heb je een typisch Marokkaanse lunch (die live muziek en buikdansers omvat). Na de lunch vertrek je naar het belangrijkste centrum van de stad Tanger en u krijgt een rondleiding door de doolhof van smalle straatjes die deel uitmaken van de Kasbah (vesting). De Medina is het oude gedeelte van de stad en ook de Souk bezoekt u, dat is waar alle winkels en markten zijn. U zal later worden ontvangen door een kruidkundige, die je een korte demonstratie geeft van de populaire kruidengeneesmiddelen die op grote schaal worden gebruikt in Marokko. U heeft dan ook tijd voor een bezoek aan een tapijt winkel waar ze uitleg geven over de verschillen soorten tapijt. Daarna is er enige tijd om te winkelen en dan moeten we weer terugkeren naar de boot voor de reis terug naar Tarifa en vervolgens brengt de gids u weer terug naar uw opstapplaats aan de Costa del Sol. Al met al een aangename en interessante dag zonder de noodzaak om een auto te nemen.

Om u een idee geven van de tijden, als u verzamelt in Estepona rond 7 uur, bent u normaal gesproken in Estepona terug rond 18.00 uur. Wij geven u de exacte tijd en de opstapplaats en de terugkeer tijd als u boekt de reis.

Wanneer u deze reis boekt, moet u ons voorzien van de volledige namen (zoals in paspoort), het paspoortnummer, paspoort, vervaldatum en de nationaliteit van elk lid van uw gezelschap. Op deze manier kunnen de visa een dag vantevoren voor u geregeld worden. Om te reservering te plaatsen, klik dan op de "boek deze excursie" knop. U wordt gevraagd om een kleine aanbetaling per credit card te betalen en het saldo moet dan worden betaald in euro's contant aan de gids die je ontmoet op de bus.

Klik hier om deze trip nu per credit-card te boeken


Marokko dagtocht (self-drive)

U rijdt naar Tarifa, neemt de ferry naar Tanger en de gids haalt u op bij de de boot en u kunt aan uw Tanger tour beginnen (inclusief Ferry en lunch)

Volwassenen € 60 Kinderen €49

(Deze excursie gaat elke dag van het jaar inclusief Kerst en Nieuwjaar)

Je moet naar Tarifa Haven rijden (aanwijzingen) en daar zul je de auto achterlaten en de met Fast Ferry van Tarifa naar Tanger gaan in slechts 35/40 minutes. U zal worden opgehaald met de groep voor een rondleiding door het labyrint van straten die deel uitmaken van de Souk (winkel-en marktgebied), de Kasbah (vesting) en ook het oude medina gebied. De prijs is inclusief een traditionele Marokkaanse lunch in een restaurant waar er ook live muziek en buikdansers zijn. U krijgt een kort gesprek met een kruidkundige over hoe kruiden worden gebruikt voor hun medische doeleinden. U kunt langs de weg verschillende andere dingen ervaren, zoals een slangenbezweerder, een ritje op een kameel en een uitleg van de kwaliteit van de verschillende fijne tapijten die worden vervaardigd. U krijgt ook een rondleiding door het moderne Tanger en daarna enige tijd om te winkelen alvorens terug te keren op de fast ferry terug naar Tarifa. Deze excursie biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een goede dag uit. Rondleidingen kunnen worden gegeven in het Engels, Duits, Frans en Spaans.

Deze excursie is elke dag van het jaar inclusief Kerst en Nieuwjaar. De fast ferry overtochten voor deze deze dagreizen zijn om 9h, 11h en 13h. Je moet tenminste dertig minuten vantevoren bij de veerboot aanwezig zijn. Om deze reis te reserveren moet u 20% van de kostprijs van de tickets nu betalen en daarna het saldo betalen bij Tarifa Port, waar u verzamelt voor uw tocht.

Klik hier om deze trip nu per credit-card te boeken


Tweedaagse reis naar Tanger (self-drive)

De ene dag tour (hierboven), plus overnachting in hotel met de terugkeer de volgende dag (inclusief diner en ontbijt)

Volwassenen € 89* Kinderen €76*

(Deze excursie gaat elke dag van het jaar inclusief Kerst en Nieuwjaar)

Dit is de Tanger dag-tour zoals hierboven beschreven, maar met een overnachting in een hotel. Voor deze reis geniet u van de Tanger dag-tour als normaal, maar dan verblijf je in een 3 *** hotel voor het avondeten en een ontbijt de volgende ochtend. Dit geeftt u tijd om Tanger te verkennen in de avond en op een vrije dag in Tanger, voordat u weer de veerboot van 19.00h terugneemt naar Tarifa. U kunt natuurlijk ook één van de vroegere veerboten rechtstreeks terug naar Tarifa terrugnemen, echter hiervoor zult u de tranfer zelf moeten regelen. Als u kiest voor een verblijf in het Continental Hotel, dan is dit slechts een korte loopafstand van de ferry terminal. Rondleidingen kunnen worden gegeven in het Engels, Duits, Frans en Spaans.

* Let op: er is een 10 euro toeslag voor volwassenen en 5 euro toeslag voor kinderen voor uitstapjes in de maanden juli en augustus. Er is ook een enkele- persoon toeslag 12 euro.

Deze excursie gaat elke dag van het jaar inclusief Kerst en Nieuwjaar. De fast ferry overtochten die betrekking hebben op deze reizen gaan om 9h, 11h en ook 13h. U moet ten minste 30 minuten vantevoren bij de veerboot aanwezig zijn. Om deze reis te reserveren moet u 20% van de kostprijs van de tickets nu betalen en daarna de rest betalen bij Tarifa Port, waar u allen verzamelt..

Klik hier om deze trip nu per credit-card te boeken


Charter je eigen boot met schipper om naar Marokko te varen (voor maximaal 4 personen)

Een geweldige mini-avontuur Smir, Tetouan, Chefchouen verkennen (en Ceuta op de 4-daagse trip)

3 dagen 950 Euro of 4 dagen 1100 Euro

(De meeste dagen zijn mogelijk op aanvraag (mits het weerbericht het toelaat)

Dit is een fantastisch avontuur voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de zeilsport en naar Marokko willen gaan voor een mini-break om wat van het land te ontdekken. De prijs is voor maximaal vier personen. Op de eerste dag vertrekt u vanuit Estepona haven om ongeveer 9 uur en vaart u over de Straat van Gibraltar naar Marokko op de "Lonely Star" - een Beneteau Oceanis 39ft zeilboot. Aankomst in Smir om ongeveer 16:00h in de middag. Vanaf hier kunt u een taxi nemen naar Tetuan (ongeveer 15 euro enkele reis) voor rond te kijken en het hebben van een diner. U keert terug naar Smir om te slapen op de boot.

Op de tweede dag neemt u een taxi naar Chefchouen (ongeveer 35 euro enkele reis) waar het is echt de moeite waard om de hele dag te vertoeven. U keert terug om te slapen op de boot in de avond.

Op de derde dag kunt u varen naar Ceuta (ongeveer 2 uur varen) en vervolgens de hele dag Ceuta verkennen en dan terug naar de boot om te slapen. Op de vierde dag varen we terug naar Estepona Port.

Deze zeilboot reis is slechts een suggestie. U kunt natuurlijk ook een zeiltocht maken naar wat je zelf willen doen. Dit is een fantastische kans voor zeilliefhebbers die graag tijd doorbrengen op een boot.

We raden u aan vroeg te boeken want dit is een populair avontuur. Wij vragen u een 15% aanbetaling bij het boeken van deze reis en het saldo wordt betaald u op de dag van vertrek.

Om de 3-daagse trip te boeken, klik hier -- or -- Om de 4-daagse trip te boeken, klik hier


Als u wilt reserveren of u wilt informeren naar de één van deze Marokko reizen, dan kunt u ons uw gegevens hieronder opsturen en wij komen zo snel mogelijk met u in contact:

Naam
Telefoon of mobiel:
E-mail:
Aantal kinderen en volwassenen
Beschrijf hier uw wensen:
 

Verkoop WoningenMalaga AutoverhuurDagtrips en excursies costa del solActiviteiten en vrije tijdSkin in Sierra NevadaTrips naar MarokkoGolf arrangementLange Termijn VerhuurRonda hotels los PastoresBoek uw VluchtUitgebreid zoeken Verhuur